Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Átköltözés

2022. 01. 30. 11:02:00

A Campona Szórakoztató és Bevásárlóközpontban cégünk 2006.szeptember 3.-a óta bérel üzlethelységet. Nagyon hosszú idő óta először kellett házon belül költöznünk. 

Tudva lévő, hogy a ház nagy átalakításon megy keresztül 2021-2022-ben, amely jelenleg is zajlik, miközben a látogatók gondtalanul vásárolhatnak, járhatnak-kelhetnek az központban. Az új üzletek beintegrálásával és a régiek átalakításával egy  teljesen új arculatot fogunk kapni.  A mi költözésünk pont ebbe az időszakba esett bele, mivel december végén el kellett hagynunk a régi bérleményünket, amely így nézett ki.

Tavaly nyáron kezdődtek a tárgyalások a tulajdonosi körrel az új üzlethelységet illetően. A bevásárlóközponton belül több alternatíva közül választhattunk, de végül sikerült is kiválasztani, természetesen elsősorban a vásárlóink igényeit figyelembe véve a legmegfelelőbb megoldást. A régi OTP Bank helyére az Erste Bank mellé költöztünk. A térképen látható, hogy a két üzlethelység nagyon közel helyezkedik el egymáshoz.

A munkálatok az új helyen már december közepétől elkezdődtek, mellyel elég sok komplikáció lépett fel, de végül minden akadályt megugorva január elején a kivitelezők átadták az üzletet. Majd ezután jött el a mi időnk, hogy a bútorokat és a teljes árukészletet stílusosan és ízlésesen elhelyezzük a 130nm-en. Január 17-ig feszített tempóban sikerült mindent a tervek szerint a helyére pakolni és megnyitni az új üzletet, amely jelenleg így néz ki.

Viszont az idén még egy kicsit szépítgetjük és átesik egy kis átalakításon, de a látványterv önmagáért beszél:

A termékkínálat minimálisan változott csak, mert elsődlegesen a vásárlók igényeit figyelembe véve alakítottuk ki, és persze a méretből fakadóan kellett egy kicsit gondolkodnunk a végleges kínálaton, ami természetesen állandóan változik és frissül.

Várunk tehát mindenkit szeretettel a Camponában az új Kreatív Hobby boltunkban!

Kh csapata