Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

25 éves a Kreatív Hobby

2020. 11. 08. 19:20:20

    Nyereményjáték 25. szülinap alkalmából

"....mert alkotni öröm...."  

 

1995 novemberében pontosan 25 éve, Konta Zsuzsanna alapította az első Kreatív Hobby boltot, amely jelenleg piacvezető ebben a szegmensben és hét üzletből álló hálózatot üzemeltet, több mint 40 alkalmazottal. Nehezen indult Magyarországon, mert ez az iparág ebben a formában még nem létezett és az emberek nem ismerték még a 'hobbizáshoz' szükséges alapanyagokat és technikákat. Az első üzlet 30nm-es volt, amely a 8. kerületi Baross utcában üzemelt. Majd a 2000-es évek elején kezdett népszerűvé válni, és nemsokára az üzlet előtt álló sorokat elkerülvén további üzleteket kellett létesítenünk, hogy kényelmesen ki tudjuk szolgálni az egyre növekvő vásárlói közönséget. A 21. század elején gombamód szaporodtak a bevásárlóközpontok hazánkban, így mi is rákényszerültünk, hogy az addigi utcai üzletünk mellé 2006-ban a Westendben és a Camponában, majd később további üzletházakban nyissunk üzleteket. Vevőink kifogyhatatlan lelkesedésének, alkotókedvének és szeretetének köszönhetően 25 éves múltunk nagyon sok változást, fejlődést hozott az életünkben. Családi cégből kiindulva az egyik legfontosabb, hogy minden vásárló elégedetten távozzon az üzleteinkből és szívesen térjen vissza hozzánk a következő vásárlás alkalmával.

Születésnapunkra való tekintettel meghirdetünk egy nyereményjátékot, amellyel tényleg komoly nyereményekre lehet szert tenni. A játékban az összes üzletünk részt vesz és azok a vásárlók, akik november 10 - 25 között vásárolnak üzleteink egyikében, azok részt vehetnek a játékban, amennyiben követik a részvételhez szükséges lépéseket:

  • vásárolj bármilyen összegben üzleteink egyikében (Allee-Campona-Westend-Pólus-Vértes-Pécs Árkád-Üllői út 15) november 10-25 között
  • blokkon lévő számot töltsd fel a https://www.facebook.com/kreativhobbyonline/ linkre kattintva a "SZÜLINAPI NYEREMÉNYJÁTÉK" című Facebook poszt alá kommentként
  • tartsd meg a blokkot, hogy bizonyítsd a vásárlásod, az esetleges nyeremény átvételekor

Nyereménysorsolás 2020. november 26-án 12:00-kor.

Főnyeremény egy Kugo S2 elektromos roller

  

További nyeremények - Derwent művész készletek és Bosch Dremel hobbi barkácsgépek

    

 

 

Játékszabályzat: 

1. A játék és a szervező

Jelen szabályzat az Kreatív Hobby Kft. által kezelt, karbantartott  Facebook oldalán futó üzenőfali nyereményjátékokra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.

2. Kik vehetnek részt a játékban?

§ A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy (a továbbiakban: Játékos).  

§ Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. 

§ A Játékban a Szervező dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

§ A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

§ Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

§ A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik.

3. A játék időtartama, menete

A játék időtartama: 2020.11.10. – 2020.11.25 .

Nyertesek száma: összesen: 6fő

Nyeremény:

A nyereményt 2020.11.26-án véletlenszerű sorsolással kiválasztott, az SZÜLINAPI NYEREMÉNYJÁTÉK posztot kommentáló (vásárlási blokkon lévő számot kell begépelni) nyertes nyereménye 1db Kugo S2 elektromos roller. További nyeremények: 3db DERWENT művész készlet és 2db Bosch Dremel hobbi barkácsgép.

Sorsolás és eredményhirdetés:

Nyereménysorsolás: 2020.11.26. 12:00

 

A játék menete: 

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre a Kreatív Hobby Facebook oldalára kikerülő játékfelhívás szerint kell eljárnia (bármelyik üzletben vásárolni és bírni a megadott poszhoz kommentben blokk sorszámát, majd esetleges nyeremény átvételekor bemutatni)

A nyerteseket, a képet lájkolók adatbázisából véletlenszerűen választjuk ki a www.facebooknyertes.com alkalmazás segítségével.

Egy személy csak egy nyereményre jogosult. Ennek betartása érdekében, azon személyeket, akik az előző játékban kisorsolásra kerültek, a következő sorsolásokban nem vehetnek részt. 

4. Nyeremények, nyertesek

 

A nyerteseket gépi sorsolás segítségével, a véletlenszerűség elvét szem előtt tartva az alábbi programmal végezzük: www.facebooknyertes.com

A nyertes nevét a Szervező Facebook oldalán tesszük közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 10 órán belül. A nyertes csak akkor tudja átvenni a nyereményét, hogy ha bemutatja a megadott időintervallumon belüli blokkját.

 Pótnyerteseket hirdetünk.

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

§ ha a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét;

§ ha bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;

§ egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;

§ egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja;

§ jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti

§ ha a 3. pontban írtak szerinti nyereményadó bevalláshoz szükséges személyes adatait nem adja meg a Szervezőnek

5. Nyertesek értesítése

A nyertesekkel Facebook üzenetben vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetjük velük a nyeremény átvételének részleteit. A nyertes nevét továbbá közzé tesszük a Facebook oldalon is. 

Amennyiben a nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot 3 napon, azaz 72 órán belül, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyeknek azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

Amennyiben a nyertes nem a levélben foglaltaknak megfelelően jár el, vagy a kért adatok közül egyet vagy többet nem hajlandó a Megbízott rendelkezésére bocsátani írásban, jogosulatlanná válhat nyereményére. 

 6. Nyeremények kézbesítése

 A nyeremény átvételének részleteit a nyertessel Facebook üzenetben majd e-mailben vagy telefonon egyeztetjük.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban. A nyereményt a Kreatív Hobby az eredményhirdetéstől számított 3 munkanapon belül postázza a nyertesnek.

8. Adatkezelés és adatvédelem

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatjuk, hogy adatait az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítjuk, kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra, a nyertes/ek azonosítására, nyereményének részleteivel kapcsolatos egyeztetésre  használjuk.

A Játék résztvevőinek adatait a Szervező a 8.1 pontban meghatározottaktól eltérő célokból nem kezeli, és nem dolgozza fel, illetve adatait kizárólag a jogszabályban engedélyezett határideig, illetve a játékban résztvevő tiltási nyilatkozatának kézhezvételéig kezeli.

A Játékosok személyes adatait a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra használja, majd azokat a nyeremények sikeres átadása után törli, kivételt képez az az eset, amennyiben az aktuális üzenőfali játékhoz kapcsolódik egy másik, külön Applikációban történő regisztráció és ezzel párhuzamosan egy másik, a Játékos által elfogadott játékszabály.

 9. Kizárás

A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyeremény játékszellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt.

Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén, értesítés nélkül kizárja a Játékost a Játékból.

 

Vásárolj - játssz és nyerj!

 

KH csapata